• Ouders

Naschoolse opvang

BSO De Boomhut

BSO De Boomhut heeft 3 groepen van 20 kinderen. De onderbouwgroep is gevestigd in het nieuwe gebouw van IKC Glanerbrug aan de Ouverturestraat en delen hun ruimte met Peuteropvang ‘t Bruggetje. De middenbouwgroep is gevestigd in de hal van OBS Glanerbrug en de bovenbouw is gevestigd in de hal van KBS deTroubadour. De tijd bij de BSO wordt gezien als vrije tijd. Dat betekent dat kinderen zelf kunnen kiezen wat ze willen doen. Een aantal momenten op een dag ligt vast, zoals het gezamenlijk drinken als de kinderen uit school komen en het samen fruit eten.

BSO De Boomhut werkt thema- en leeftijdgericht. Dit biedt ruimte voor veel verschillende activiteiten. Door de variatie is er altijd wel iets te doen wat bij uw kind past. Spelen doen we op het mooie schoolplein en het nabijgelegen Johan Cruyff Court.

Groepsindeling

Op deze gezellige BSO kunnen 60 kinderen van 4 tot 13 jaar terecht.

Samenwerking met andere BSO’s

Waar het kan, werkt deze locatie samen met BSO De Blokhut.

Kom gerust eens kijken!

Wilt u deze locatie bekijken, dat kan altijd. Maakt u dan een afspraak met de teamleider Bianca Koster telefoon: 06-54955044.

Kijk voor meer informatie op onze website www.skekinderopvang.nl of like ons op Facebook

School voor kennis en talent