• Ouders

Schoolgids

In deze schoolgids leest u alle informatie over OBS Glanerbrug Zuid. Het is een naslagwerk voor de ouders van leerlingen van onze school. Daarnaast kan deze schoolgids u helpen bij het maken van een weloverwogen schoolkeuze.

De basisschool speelt een belangrijke rol tijdens een essentiĆ«le periode van je leven. Dit geldt voor u en uw kind. Een basisschool kies je dan ook met zorg.

Scholen verschillen in hun werkwijzen (methoden), in hun sfeer en hun eind-resultaten. Dit maakt een bewuste schoolkeuze van groot belang. Aan de ouders die al voor onze school hebben gekozen, leggen wij met deze schoolgids verantwoording af over onze manier van werken en geven wij aan waar wij ons in het komende schooljaar op gaan richten.

Onze schoolgids is met grote zorg samengesteld. In de gids kunt u lezen over onze onderwijskundige aanpak en visie en verdere ontwikkeling van onze missie.

Omdat onderwijs divers en bijzonder mensenwerk is kan het zo zijn dat u specifieke vragen niet beantwoord ziet worden. Mocht u na het lezen van onze schoolgids, nu of op enig moment toch nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn er te allen tijde voor u en uw kind.

Namens het team, de medezeggenschapsraad en de ouderraad van OBS Glanerbrug-Zuid

Nicole Klaver, directeur

Download hier de schoolgids van de openbare basisschool Glanerbrug Zuid schooljaar 2018 - 2019

School voor kennis en talent